GET FOOD
FOR THOUGHT

ENJOY

Tree House verrijkt de skyline van Rotterdam. Onderweg met de trein zie je de nieuwe landmark al van ver verschijnen in de Rotterdamse skyline. Tree House is de gateway van en naar deze wereldstad. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds voel je hier de dynamiek van deze plek waar reizigers uit alle windstreken, kantoorgebruikers, bewoners en bezoekers af en aan komen. Tree House is dé nieuwe ontmoetingsplek in het kloppende hart van de stad!

Tree House heeft een indrukwekkend publiek programma waar Rotterdamse horecaondernemers zorgen voor levendigheid. Start je dag met een uitgebreid ontbijt, lunch met collega’s op het dakterras, borrelen met vrienden op de stadstribune of pak een culturele presentatie mee. Het is ook de ideale plek om te wachten op je trein met de vergezichten over de indrukwekkende perrons. Tree House heeft een veelbelovend publiek programma, gelegen aan het stationsplein met 50.000 passanten per dag.

Internationaal culturele platform

In Tree House komt het internationaal culturele platform voor kunst en cultuur. Met De Dépendance krijgt Tree House een publiekstrekker van formaat met maatschappelijke impact. Een plek waar debat, presentaties en lezingen worden gegeven en waar je volop cultuur met vrienden of collega’s kunt opsnuiven.

Stadstribune

De Stadstribune van Tree House is het meetingpoint aan het stationsplein. De houten terrasachtige verblijfsgebieden aan beide kanten van het gebouw bieden aangename buitenterrassen. Wachten op je trein in de ochtendzon, samen toosten op het terras of voor een avondje pleinbioscoop kom je naar Tree House.  

en_USEnglish