LIVING WITH
ENERGIZING VIEWS

LIVE

Wie woont in Tree House voelt de dynamiek van de plek. Wonen op het Centraal Station van wereldstad Rotterdam betekent verbonden zijn met de rest van de wereld. Tree House is de gateway van en naar deze stad, de trein, de tram en de metro vertrekken letterlijk voor je deur. Werken in Brussel, Eindhoven of Amsterdam? Het kan vanaf hier! De unieke appartementen hebben allemaal een panoramisch uitzicht over de indrukwekkende Rotterdamse skyline en met 299 hoogwaardige appartementen is binnenstedelijk wonen voor iedereen mogelijk!  

Koopappartementen
Tree House heeft 127 koopappartementen vanaf de 25e verdieping. Al deze twee-, drie of vier-kamerappartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een goede buitenruimte en beginnen al bij circa 50 m² woonoppervlakte. Hier kom je tot rust in je eigen appartement, dat een panoramisch uitzicht biedt over de stad.

Wie écht zijn verbeelding wil laten spreken, gaat voor één van de specials op de bovenste verdiepingen met adembenemende vergezichten en zonovergoten buitenruimtes. Deze unieke penthouse appartementen hebben stuk voor stuk een unieke indeling, hoogwaardige afwerking, riant dakterras en een oppervlakte die oploopt tot liefst 220 m² woonplezier.

De koopwoningen starten al vanaf EUR 325.000,- v.o.n. Schrijf je in als geïnteresseerde via het contactformulier onder Contact.

Huurappartementen
De 172 huurappartementen in Tree House gaan separaat in verhuur. Vanaf verdieping 11 t/m 24 bevinden zich de huurappartementen inclusief de betaalbare middenhuur appartementen die al beginnen bij circa 50 m² woonoppervlakte.

Wil je op de hoogte blijven van het woningaanbod in Tree House? Schrijf je in als geïnteresseerde via het contactformulier onder Contact.

en_USEnglish