WORK WITH INNOVATIVE MINDS

work

Werken in Tree House is werken op een toplocatie in het kloppend hart van wereldstad Rotterdam, verbonden met andere business districts zoals Londen, Brussel, Parijs, Eindhoven en Amsterdam. De locatie direct naast het Centraal Station is een magneet voor talent, startups en internationale bedrijven.

Tree House biedt ruim 15,000 m² aan moderne kantoorruimte, verdeeld over de eerste tien verdiepingen. De grote open vloeren zijn ontworpen om samenwerking maximaal te faciliteren in een inspirerende en gezonde werkomgeving. De dynamiek van de plek, hospitality, cultuur, hoge plafonds, veel daglicht, het panoramisch uitzicht en privé buitenruimte maken het kantoor geschikt voor traditionele en nieuwe manieren van werken. De kantoren zijn uitgerust met de modernste technieken en innovaties voor een gezond, comfortabel en energiezuinig gebouw en hebben een BREEAM Outstanding certificering.

Naast het kantoorgebied biedt Tree House circa 2.000 m² aan verscheidene verblijfsfaciliteiten zoals de riante lobby, boardroom, horecavoorzieningen en het gemeenschappelijk dakterras die de dagelijkse ervaring voor de gebruikers van het gebouw verbeteren.

De excellente bereikbaarheid en gateway naar alle wereldsteden, de mobility-hub, gereserveerde parkeerplaatsen in de openbare parkeergarage, het riante bike-park, de indrukwekkende entree met horecavoorzieningen, culturele events en buitenterrassen, maken van Tree House niet zomaar een werkplek, maar een werkomgeving van formaat.

Verhuurinformatie
Voor meer informatie over de verhuurmogelijkheden van de kantoren en de commerciële ruimte in Tree House kan contact worden opgenomen met CBRE Nederland via +31 10 300 4800.

en_USEnglish