ALWAYS CONNECTED,
ALL WAYS CONNECTED

De locatie is ongekend. Tree House ligt naast het Centraal Station in Rotterdam en middenin het hart van het bruisende stadsleven. De 130 meter hoge toren ligt tussen musea, winkels, caf├ęs, restaurants, het concertgebouw, het Schouwburgplein met de schouwburg, bioscopen en groene stadsparken. In deze wereldstad bruist het, ongeacht het moment van de dag. Een wereldstad met internationale allure!

Tree House is de gateway van Rotterdam met de rest van de wereld. Londen, Brussel, Parijs, Eindhoven en Amsterdam liggen allemaal binnen handbereik. Met de trein voor de deur ben je in no time op je volgende bestemming. Bovendien stap je voor de deur zo in de metro, tram bus, op de fiets of op een deelscooter. Tree House is gelegen aan het stationsplein met ruim 50.000 passanten per dag.

Rotterdam staat bekend om haar bezienswaardigheden, architectuur en evenementen. Met volop bezienswaardigheden zoals het Depot Boijmans van Beuningen, Euromast, Markthal, Museumpark, Erasmusbrug en Kubuswoningen is er altijd iets te beleven. De wereldbekende evenementen zoals Wereldhaven Dagen, Zomer festival, Rotterdam Pride, Marathon Rotterdam en culturele events zoals IFFR, Rotterdamse Dakendagen en Pleinbioscoop trekken bezoekers uit alle windstreken. Welkom in Rotterdam!

en_USEnglish